Die Namib Skryf – sonder grense

Waar Afrikaans bymekaarkom

Spammer of Nie?

Sal die volgende subscribers hulself asseblief so gou as moontlik identifiseer met ‘n persoonlike vonkpos kontak waarin jy my vertel wie jy is. Jy kan die vorm onder kontak gebruik. Julle het 24 uur – indien ek niks van jou terug hoor nie – sal ek jou van die blog verwyder, blok en rapporteer. 

Ek hoop jul verstaan ons probleem met spamming.  Ek sal dit nie duld nie. Indien jy onskuldig is – vra ek om verskoning – maar identifiseer jouself asseblief.

peiling87@mail.ru;aredov-s@mail.ru;biolerp@mail.ru;Adrienne.Brack43@brennan51.extravagandideas.com;Alisha_Linton@erdley62.roastedtastyfood.com;anblog@bk.ru;tracbui@mail.ru;AllanMcPhillamy91@desk.ragnortheblue.com;ansil2019@mail.ru;Britney-Calderone2@riggenbach83.truckmetalworks.com;e.pravushin@mail.ru;asha@allpaydayloans.info;mirra.domankova.88@mail.ru;s.likospastov@mail.ru;coinchet@mail.ru;Cyrus-Mckenney60@erdley62.roastedtastyfood.com;haullyn@mail.r;DawnBland@happy.vocalmajoritynow.com;robnea@mail.ru;klavdiya.astashina.79@mail.ru;Dillon_Trundle@kristel1993.cottonsleepingbags.com;mescru@mail.ru;enca.1975@mail.ru;DyanBlumenthal@most.ragnortheblue.com;akim.nnalil.dallovag@mail.ru;Elida_Terpstra@riggenbach83.truckmetalworks.com;penkin.stepan@inbox.ru;amaliya_fere_kosolapova@mail.ru;dhenim@mail.ru;FawnSackett75@forum.farthy.com;haisfer@mail.ru;Francisco_Rotton@kristel1993.cottonsleepingbags.com;GraceBurden82@desk.ragnortheblue.com;margieva.y@bk.ru;Isabel_Jenyns81Jon_Laurence@riggenbach83.truckmetalworks.com;tekick@mail.ru;Jude.Christmas31@riggenbach83.truckmetalworks.com;Juliane.Dumont@kristel1993.cottonsleepingbags.com;KennyDalley5@nexttonorm.com;enci1987@mail.ru;Celeste_Lyell@erdley62.roastedtastyfood.com;

Baie dankie

Meraai

Related Posts

En Tyd Vlieg – Onthou Jy Nog?
Die Meester van Verdwaal
Vrees is die moordenaar.

Maak 'n opvolg-bydrae

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie.

Translate »